Nađi

Green iQ - Zaštita okoliša na pametan način.

Živimo u svijetu gdje održivost i učinkovitost postaju sve važniji. Zbog toga smo razvili Vaillantove sisteme grijanja s oznakom Green iQ koji smanjuju i troškove i štetne emisije dok korisnici uživaju maksimum komfora. Samo odabrani proizvodi koji ispunjavaju popis kriterija koje su odredili naši stručnjaci smiju nositi oznaku Green iQ.

Pravi je trenutak. Moramo ostaviti pečat.

Kombinacija riječi „Green” (zeleno) (= sinonim za prirodno, održivo) i „iQ” (kratica za kvocijent inteligencije) već jasno pokazuje smjer kojim se krećemo: inteligentan način za zelenu budućnost. Usmjeravanje na zelenu energiju s oznakom Green iQ nije samo dobro za okoliš nego je i najinteligentnija opcija.

"iQ"

Proizvodi s oznakom Green iQ rade na vrlo energetski učinkovit način te kombiniraju ekološki prihvatljivu proizvodnju topline s pametnim internetskim sistemom upravljanja. Njima se može upravljati intuitivno i na način usmjeren prema korisnicima putem besplatne aplikacije.

 • Pametna i jednostavna kontrola kao i upotreba tehnologije
 • Kompatibilno s Wi-Fi/WLAN mrežom
 • Besplatna korisnička aplikacija
 • Univerzalno sučelje za proširenje sistema
 • Intuitivno, razumljivo rukovanje
 • Daljinska dijagnoza

"Green"

Osmišljena i održiva tehnologija okrenuta prema budućnosti proizvedena s naglaskom na Njemačku. Oznaka Green iQ dodjeljuje se samo uređajima koji zadovoljavaju vrlo visoke standarde održivosti.

 • Optimalna učinkovitost
 • Visoka nivo mogućnosti za recikliranje
 • Najviša oznaka za energetsku učinkovitost
 • Niži energetski troškovi
 • Društveno odgovorna proizvodnja u Europi / naglasak na Njemačku
 • Visoka kvaliteta

Green iQ – oznaka za održivu i mrežnu tehnologiju

Gdje god energetski troškovi nesrazmjerno rastu, resursi nestaju i klimatske promjene postaju stalni izazov, održiva proizvodnja topline postaje pitanje je budućnosti. Sve više korisnika želi inteligentne, sofisticirane i ekološki prihvatljive koncepte grijanja. Ako želite uštedjeti energiju u budućnosti, a da se ne odreknete nivoa udobnosti na koju ste naviknuti, potrebna su vam inteligentno umrežena i održiva rješenja. Naša nova oznaka Green iQ označava upravo tu vrstu proizvoda.

S oznakom Green iQ mi smo uzori i pioniri

S oznakom Green iQ postavljamo uzorne standarde za održivu toplinsku tehnologiju u struci. Green iQ prva je oznaka takve vrste kojom se označavaju osmišljeni proizvodi izvanredne kvalitete koji su održivi i umreženi za budućnost.

Green iQ razvijaju i nadziru stručnjaci

Samo proizvodi koji ispunjavaju popis kriterija koje su odredili naši stručnjaci smiju nositi oznaku Green iQ. Svi standardi kvalitete obuhvaćeni ovdje neprestano se razvijaju, a usklađenost se osigurava strogim nadzorom. Time se osigurava da samo odabrani proizvodi mogu imati oznaku Green iQ: takvi proizvodi rade na vrlo energetski učinkovit način te kombiniraju ekološki prihvatljivu proizvodnju topline s pametnim internetskim sistemom upravljanja.

Green iQ pruža našim kupcima vrijedno usmjerenje

Za instalatere i krajnje korisnike oznaka Green iQ pouzdani je vodič u potrazi za najboljim proizvodom u odnosu na ekološki prihvatljivu, troškovno povoljnu potrošnju energije.