Nađi

Upravljanje sustavom kompenzacije vremenskih uvjeta sensoCOMFORT

Dosegnite novu razinu upravljanja sustavom

  • Ponudite svojim kupcima savršen odabir za novogradnju i uključite obnovljive energije poput fotonaponske energije, solarno-termalne energije ili ventilacije
  • Preporučite sustav otporan na buduće promjene vlasnicima kuća koje su pogodne za složene sustave koji sadrže do devet krugova grijanja
  • Uživajte u praktičnoj konfiguraciji sustava i rukovanju zahvaljujući novom usklađenom dizajnu i korisničkom sučelju naših upravljača i bojlera
  • Iskoristite pogodnosti daljinskog pristupa radu bojlera – brzo rješavanje problema i napredno održavanje
Regulacija

Pregled

Upravljanje sustavom otpornim na buduće promjene koji zahtijeva minimalan napor pri ugradnji, a jamči maksimalno zadovoljstvo kupaca? Uz naš novi sustav sensoCOMFORT dobivate pametno rješenje koje osigurava oboje.

Praktično integrirane obnovljive energije

Naš upravljač sensoCOMFORT omogućuje vam preporuku brojnih mogućnosti proširenja vašim kupcima. Kako biste dobili rješenje koje uključuje sustav koji je i visokoučinkovit i prihvatljiv za okoliš, mogu se uključiti obnovljive energije poput fotonaponske, solarno-termalne ili ventilacije. Zahvaljujući zajedničkom jeziku eBUS sve su mogućnosti proširenja obnovljivom energijom praktično izvedene. A postoji još jedna pogodnost koja se odnosi na promjene u budućnosti: lako možete provjeriti svoj solarni prinos i potrošnju kako bi rad sustava vašeg kupca bio još učinkovitiji.

Cjelokupno rješenje za složene sustave

Uz sensoCOMFORT svojim kupcima preporučujete praktično upravljanje čitavim sustavom koji djeluje s do devet različitih krugova grijanja, odnosno prikladan je za kuće s više obitelji. Budući da svaki stan više ne zahtijeva upravljač za svaku prostoriju, to za vas s jedne strane znači jednostavniju ugradnju, a s druge strane odličnu uštedu troškova za vaše kupce. Nema potrebe za ulaganjem u dodatne uređaje jer se svim može praktično upravljati središnjim sustavom sensoCOMFORT. Time se za vas pojednostavljuje ugradnja i rad jer je za nekoliko elemenata sustava potrebno rukovati samo jednom strukturom izbornika.

Konfiguracija sustava sad zahtijeva samo nekoliko dodira

Novi usklađen dizajn i korisničko sučelje svih naših uređaja rukovanje čini intuitivnijim nego ikad prije – ako znate rukovati jednim, znate rukovati svim uređajima. Usklađeni koncept uz jasno strukturirani izbornik, kao i naš novi pomoćnik koji vas pitanjima vodi korak po korak štedi mnogo vremena tijekom puštanja u rad. A ako vam ikad zatrebaju dodatni savjeti, praktična je upotreba naše nove tipke s upitnikom za dodatne informacije.

Pronađite problem prije nego što za njega saznaju vaši kupci

Spojite sustav grijanja svojih kupaca s našim internetskim modulom sensoNET kako biste ponudili dodatne usluge. On vam daje mogućnost daljinskog nadzora rada čitavih sustava grijanja. Postupak održavanja koji često dugo traje sad može biti vrlo ugodan. U slučaju kvarova dobit ćete potpunu transparentnost, a time i bržu dijagnostiku. Sve će ovo ponuditi naprednije usluge koje štede i vaše vrijeme i vrijeme vaših kupaca, što će se zasigurno cijeniti.

Specifikacije

Specifikacije

sensoCOMFORT
ErP classII, V, VI
MountingWall-mounted
eBUS interface+
Gas/oil-fired condensing boilers+
Heat pumps+
Hybrid system+
Cascades2-7
Ventilation (central)+
Solar thermal+
Number of heating circuits9 (mixed with VR 71 and 3x VR70)
Number of remote controls4
sensoAPP control+
Support single-room controls ambiSENSE+
Adaptive heating curve adjustment+
Individual room temperature modulation+
Programmable screed-drying function+
Air moisture sensor+
PV-ready function+
EnergyOptimizer (EEBUS)+
Installation assistant+
Time program assistant+