Nađi

sensoCOMFORT VRC 720

Atmosferski regulator

  • Regulacija temperature prema krivulji grijanja
  • Opcija hidrauličkog proširivanja
  • Vremensko programiranje grijanja i PTV
  • Vremensko programiranje grijanja i PTV
  • Monokristani TFT zaslon s tekstualnim porukama
Regulacija

Pregled

Vaš dom zaslužuje pametno rješenje za upravljanjem. U kombinaciji s Vaillant internetskim modulom sensoNET i aplikacijom sensoAPP novi sensoCOMFORT daje potpunu kontrolu nad Vašim sustavom grijanja – kod kuće ili dok ste vani.

Jednim dodirom do veće udobnosti

Zahvaljujući novom zaslonu visoke razlučivosti rukovanje je jednostavnije nego ikad prije. Praktičan zaslon i tipke osjetljive na dodir pojednostavljuju interakciju čak i u mračnom prostoru zahvaljujući pozadinskom osvjetljenju. Jasna struktura izbornika i personaliziranog asistenta omogućuju brzo kretanje kroz izbornik i podešavanje. Ukoliko Vam nedostaju pojedine informacije, jednostavno upotrijebite tipku s upitnikom za dodatnu pomoć. Uz našu aplikaciju sensoAPP možete upravljati svojim grijanjem s bilo kojeg mjesta: podesiti točnu temperaturu, odrediti vremenske okvire točno u minutu te upotrijebiti pametne funkcije poput načina rada tijekom odsutnosti ukućana.

Nadogradite svoj sustav grijanja obnovljivim izvorima energijama

Od solarnih do fotonaponskih sustava i ventilacije – uz sensoCOMFORT dobivate sustav spreman za budućnost te optimiziran za paralelno upravljanje svim sastavnicama. Ujedno možete na praktičan način upravljati potrebama za toplom vodom u kućanstvu. Naš sustav sensoCOMFORT omogućuje Vam jednostavno rukovanje s nekoliko krugova grijanja, a time i složenim sustavima, npr. aplikacije za višeobiteljske kuće.

Usklađeni dizajn za jednostavnu upotrebu

Nova generacija regulatora sensoCOMFORT i sensoAPP imaju jednu osnovnu zajedničku stavku: usklađenu strukturu izbornika. Nakon upoznavanja sa sučeljem uređaja spremni ste za rad sa sustavom sensoCOMFORT i aplikacijom sensoAPP.

Dizajniran za Vaš moderni dom

Dizajniran za Vaš moderni dom

Adaptivna krivulja grijanja

Zahvaljujući vanjskom osjetniku, regulacija sobne temperature se vodi u zavisnosti od vanjske temperature te odabrane krivulje grijanja. Regulator će odabrati najučinkovitiju krivulju grijanja u zavisnosti od odaziva sustava grijanja te brzine postizanja sobne temperature.

Bežična varijanta regulatora

Kod ugradbenih situacija gdje nije moguće provući kabel, korisnicima je na raspolaganju i bežična varijanta ovog regulatora pod nazivom VRC 720f. Regulator se sastoji od predajnika koji se smješta pored bojlera, te od bežičnog dijela koji se smješta na zid dnevnog boravka.

Specifikacije

Specifikacije

sensoCOMFORT
ErP
II, VI, VIII
Montiranje
Montaža na zid
eBUS sučelje
+

Kondenzacijski uređaji

+
Dizalice topline
+
Hibridni sustavi
+
Kaskade
2-7 uređaja
Ventilacija
+
Solarni sustav
+
Broj krugova za grijanje
9 (kombiniran s VR 71 i 3x VR70)
Daljinski nadzor (sensoAPP)
+
Podrška nadzoru sobne temperature putem digitalnih radijatorskih glava ambiSENSE
+
Prilagodljivo podešavanje grijanja +
Pojedinačna modulacija sobne temperature +
Programirana funkcija sušenja podnih glazura +
Osjetnik za vlagu +
Fotonaponski sustav +
Optimizator energije (EEBUS) +
Asistent za instalaciju +
Asistent za podešavanje vremenskog programa +
Bežična varijanta +

Preuzimanja