Nađi

Plinski kondenzacijski bojler koji se postavlja na zid ecoTEC plus

Odlično prodavani proizvod poboljšan najnovijim tehnologijama

  • Budite spremni na promjene kvalitete plina u budućnosti uz novu tehnologiju pametnog izgaranja
  • Iskoristite prednost novog usklađenog dizajna i koncepta rada naših bojlera i upravljača
  • Pustite integriranom pomoćniku za ugradnju da vas vodi korak po korak kroz postupak puštanja u rad
  • Dobivajte preciznije podatke o radu sustava zahvaljujući našoj novoj komunikaciji LIN Bus – čak i bez otvaranja bojlera
  • Ponudite svojim kupcima priliku da prošire svoj sustav grijanja, npr. obnovljivim energijama
Plin
Topla voda
Plin

Pregled

Jedan od najprodavanijih sustava u vašem portfelju dodatno je poboljšan – najnovijom tehnologijom koja osigurava pouzdano rješenje za grijanje danas, ali i za budućnost. Njegov optimalan omjer cijene i rezultata uvijek je dobar odabir za vaše kupce.

Inovacijska tehnologija prilagođava se različitim kvalitetama plina

Uz ecoTEC plus možete se pouzdati u plinski kondenzacijski bojler otporan na promjene koje nosi budućnost. Zahvaljujući inteligentnoj novoj značajki IoniDetect, poboljšanoj automatskim podešavanjem pomaka, samostalno upravlja promjenjivim kvalitetama plina. Kontrolna elektroda prilagođava rad bojlera i trajno upravlja mješavinom zraka i plina radi neprekidnog optimalnog i nesmetanog izgaranja energije. Što vi dobivate: zadovoljne kupce, a da sami niste morali ništa učiniti.

Visokoprepoznatljiv dizajn i koncept rada

Shvaćanje naših različitih proizvoda nikad nije bilo intuitivnije: jer smo uskladili dizajn sučelja i koncept rada naših plinskih kondenzacijskih bojlera i upravljača. Zaslon visoke razlučivosti sad osigurava potpuni tekst s jasnim načinom izražavanja i strukturom izbornika radi intuitivnog kretanja kroz izbornik bez mogućnosti pogreške. Ta vizualna i tehnička poboljšanja ugradnju i servisne postupke čine praktičnijima za vas.

Navođeno puštanje u rad štedi vaše vrijeme

Iskoristite pogodnosti našeg novorazvijenog pomoćnika za puštanje u rad i uživajte u bržem početnom podešavanju. Pomoćnik za pametnu ugradnju vodi vas korak po korak kroz razne mogućnosti postavki i sve važne funkcije, čime štedi vrijeme i ugradnju čini jednostavnijom. Općenit rad s uređajem značajno se poboljšao zahvaljujući novim dodirnim elementima poput klizača kroz izbornik za brzo i intuitivno kretanje kroz izbornik.

Precizni podaci za točnu dijagnostiku

Uz LIN Bus uvodimo inovativan novi standard komunikacije u industriji grijanja. Na posebnom području na razini instalatera dobivate detaljne podatke o radu sustava grijanja, poput sati rada, bez potrebe za otvaranjem bojlera. U načelu, LIN Bus komunikacija povećava reaktivnost i preciznost upravljanja i time značajno štedi vaše vrijeme.

Nove poslovne mogućnosti uz obnovljive energije

Uz ecoTEC plus vi ste ti koji uvijek imate rješenje za svoje kupce. Naši sustavi grijanja mogu se praktično povezati s brojnim opcijama za proširenje, što vlasnicima domova omogućuje da ostanu fleksibilni i prate vrijeme upotrebe. Zadivite ih proširenjima sustava Vaillant usmjerenima na budućnost, poput obnovljivih energija: solarno-termalne, fotonaponske ili ventilacije.

Specifikacije

Specifikacije

ecoTEC plus
Heating output (kW) 
Size (width x height x depth) 
Energy efficiency for heating (A++ to G) 
Energy efficiency for hot water (A++ to G) 
Modulation range 
Water l/min 
Type of building/ living space in m² 
Price indication