Naša web stranica koristi kolačiće kako bi Vam pružila najbolje iskustvo prilagođeno Vašim interesima. Da biste koristili web stranicu s potpunom udobnošću molimo prihvatite sve kolačiće na našoj web stranici. Više informacija o kolačićima potražite u našim pravilima o privatnosti.

auroMATIC 570

Solarna diferencijalna automatika

  • Bez mogućosti vođenja kruga centralnog grijanja
  • Individualni vremenski programi za funkciju dogrijavanja i cirkulacijsku crpku
  • Jednostavno rukovanje na principu "okreni&klikni"
  • LC zaslon s grafičkim prikazom
  • Regulator za solarnu pripremu tople vode i funkciju dogrijavanja
Solar
Solar

Pregled

Solarna diferencijalna automatika

Regulator za solarnu pripremu tople vode s funkcijom dodatnog zagrijavanja prema potrebi. Prikladan je za sustave gdje već postoji jedan regulator grijanja. Zahvaljujući LC zaslonu s grafičkim prikazom, info funkciji te rukovanju na principu "okreni&klikni", upravljanje regulatorom je izuzetno lako i jasno. Individulani vremenski programi (tri po danu) omogućavaju vremensko programiranje funkcije dogrijavanja te cirkulacijske crpke.

Jednostavno upravljanje putem digitalnog ekrana

Digitalni ekran omogućava vam jednostavno i praktično podešavanje programa za grijanje kućanstva u skladu s vašim potrebama. Tajmer sadrži integrirani sat koji se automatski podešava prema ljetnom/zimskom računanju vremena. Time se osigurava da nema neočekivanih prekida u ciklusima grijanja.

Optimalan prijenos solarne energije pomoću diferencijalnog regulatora

Naš diferencijalni regulator regulira prijenos toplinske energije solarnog kruga na ogrjevnu ili potrošnu toplu vodu na najučinkovitiji mogući način. Sklop regulatora sastoji se od dva osjetnika koji prate temperaturu na kolektoru i u solarnom spremniku. Diferencijalni regulator upravlja radom crpke solarnog sustava na način kako bi se osigurala maksimalna efikasnost sustava.

Preuzimanja