Nađi

Više znanja. Više vještina. Više uspjeha.

  • Predstavljamo novu Vaillant akademiju - jedinstvenu platformu koja nudi širok raspon mogućnosti obuke
  • Vaillant Akademija će vam pomoći da kontinuirano poboljšavate svoje tehničko znanje i stručnost.
  • Vaillant Akademija će vam pomoći da kontinuirano poboljšavate svoje tehničko znanje i stručnost.
  • Zašto ne početi odmah?
Započnite s treningom odmah!

Vaillantovo iskustvo u obuci

U Vaillantu vam nudimo širok raspon modula obuke prilagođenih vašim specifičnim zahtjevima. Osim praktičnog znanja koje možete brzo i jednostavno primijeniti u praksi, pobrinut ćemo se da dobijete odgovarajuću razinu informacija za siguran rad s našim proizvodima. Možete birati između Vaillant centra za obuku za praktično iskustvo ili jednog od naših brojnih online treninga – sve to dostupno je u Vaillant akademiji.

Što možete očekivati u novoj Vaillant Akademiji:

Više pogodnosti

Vaillant Akademija dostupna je 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, što znači da možete jednostavno i fleksibilno pristupiti našoj širokoj ponudi sadržaja za obuku u bilo kojem trenutku. Od videozapisa s objašnjenjima preko e-učenja do rezerviranja sljedećeg tečaja obuke - naša platforma nevjerojatno olakšava pronalaženje opcije koja vam najviše odgovara.

Više fleksibilnosti

Nudimo kombinaciju osobnih i online tečajeva, dajući vam veću fleksibilnost za integraciju obuke u svoj raspored. Bilo da ste kod kuće ili u uredu, platformu možete koristiti u bilo kojem trenutku kako biste rezervirali svoj sljedeći tečaj obuke ili pregledali ponuđene opcije.

Više individualnosti

U Vaillant akademiji uvijek ćete pronaći samo sadržaje za obuku koji su vam potrebni, prilagođeni vašim specifičnim sposobnostima i osobnim interesima. Sve je savršeno prilagođeno vašem preporučenom sadržaju individualne obuke.​

Više uspjeha

Vaillant Akademija vam omogućuje praćenje vašeg individualnog napretka u treningu. Kreirajte svoj put individualnim putevima učenja koji podižu vaše teorijske i praktične vještine na sljedeću razinu, počevši od vašeg prvog treninga pa sve dok ne dobijete svoj certifikat. Sve za vaš individualni uspjeh.

Vrste treninga koje nudimo...

Filozofija treninga

Praktični tečajevi

Webinari

Online trening

Filozofija treninga

Naš trening je dizajniran za vaše potrebe. Naučite kako planirati, instalirati i održavati Vaillant sustave i pronađite odgovarajući tečaj za svoju razinu vještine.

Sve naše mogućnosti učenja slijede praktični pristup kako bismo vas pripremili za izazove današnjice i sutra.

Naša nova Vaillant akademija pomaže vam pronaći sadržaje za obuku koji su vam potrebni. Bez obzira želite li rezervirati trening licem u lice, webinar ili želite koristiti bilo koji od online resursa za obuku – pronaći ćete upravo onaj sadržaj obuke koji vam je potreban.

Praktični tečajevi

Sudjelujte u našim praktičnim tečajevima u našem centaru za obuku. Možete dobiti iskustvo iz prve ruke o Vaillantovom asortimanu sustava dok naši predani treneri dijele svoje iskustvo s vama. U Vaillant Akademiji možete tražiti određeni tečaj ili tehnologiju i koristiti funkciju filtra za traženje odgovarajućeg tečaja u Vaillant centru za obuku.

Odaberite odjeljak "Treninzi" kako biste rezervirali svoje mjesto na sljedećem Vaillant treningu.

Webinari

Naši webinari uživo pružaju mogućnosti učenja koje možete koristiti iz udobnosti svog ureda ili doma. Bilo da želite poboljšati svoje znanje o našim tehnologijama ili želite biti u toku s najnovijim zakonima, pronaći ćete webinar koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Webinarima se možete pridružiti putem komunikacijske platforme "Zoom"

Za registraciju idite na Vaillant Akademiju te pregledajte našu ponudu webinara u odjeljku događanja.

Online trening

Naši moduli za online obuku osmišljeni su da dopune naše praktične treninge. O Vaillant tehnologiji možete učiti vlastitim tempom, iz udobnosti svog doma ili ureda.

Uz module online obuke, možete isprobati online simulatore. Odaberite uređaj koji želite naučiti, iskusite koliko su operacije jednostavne i intuitivne i učite korak po korak vlastitim tempom.

Svi dostupni online resursi mogu se pronaći u odjeljku "Lekcije" Vaillant akademije.

Naš edukacijski centar

Naš Edukacijiski centar za obuku osmišljen je kako bi vam pružio pravo okruženje za učenje. Pod vodstvom vašeg Vaillant trenera možete doživjeti cijeli Vaillantov portfelj proizvoda.

Moderan trening centar

Doživite svoju obuku u našem dobro opremljenoom i modernom trening centru kroz koje će vas voditi naši stručnjaci za obuku, kroz praktične aktivnosti,

Učite s lakoćom

Svoju stručnost dijelimo u praktičnim treninzima u malim grupama. Učenje s drugima u inspirativnoj atmosferi pružit će vam korisno znanje i praktične uvide koje možete brzo i jednostavno integrirati u svoj radni život.

Vodič kroz jedinstvenu platformu za obuku Vaillant partnera