Nađi

Proizvedene da traju. Baš poput Vašeg doma.

Zašto čekati kada se jednostavno možete osloniti na dugotrajni kvalitet Vaillant toplotnih pumpi?

Održivi kvalitet s dugoročnim prednostima – za Vas i za okoliš.

Bez obzira na to je li riječ o novogradnji ili modernizaciji: ako se odlučite za proizvod tvrtke Vaillant, možete biti sigurni da je usklađen s najvišim standardima kvalitete – i da ćete u prednostima koje vam donosi moći uživati u nizu godina pred vama. No kvalitet naših proizvoda ujedno ih čini i posebno održivim – jer ono što traje duže, bolje je i za okoliš. A nivo ispitivanja koju naši proizvodi prolaze radi osiguranja kvaliteta uveliko premašuje normom propisani nivo.

No Vaillant kvalitet znači i još više: ona stalno postavlja nove standarde. Na primjer, za klimatski prihvatljivu obnovu s toplotnim pumpama ili s ekološki prihvatljivim rashladnim sredstvima. Optimiziramo i odlike proizvoda koje su vam važne, kao što je posebno tih rad. A zbog toga će biti zadovoljni i vaši susjedi.

Pouzdani

Obnova

Tihi rad

Pouzdani

Pouzdani neovisno o vremenskim uslovima.

Visokokvalitetni materijali i visok udio metala garantuju dug vijek trajanja naših proizvoda. Kako bi se na najbolji način spriječila pojava korozije, naši se proizvodi odlikuju čak trostrukom zaštitom od štetnih okolišnih uticaja. Stoga su limovi pocinčani i premazani nanopremazom i prahom.

Obnova

Za klimatski prihvatljivu obnovu

Toplotne pumpe sada su odabrana tehnologija grijanja, i to ne samo za novogradnju. Na primjer, zahvaljujući prirodnom rashladnom sredstvu R290 i njegovim visokim temperaturama polaznog voda, naš sistem toplotne pumpe aroTHERM plus može toplinom i toplom vodom opskrbiti postojeće zgrade koje i dalje imaju radijatore.

Tihi rad

Uživajte u zvuku tišine

Visokokvalitetni, niskovibracijski materijali, posebna izolacijska vuna za zvučnu izolaciju te velik i tih ventilator – samo su neke od komponenti našeg inovativnog sistema Sound Safe. Rezultat: jedna od najtiših toplotnih pumpi na tržištu dolazi iz tvrtke Vaillant.

Izvanredno temeljito ispitane. Za izvanrednu trajnost.

Više od 300 pojedinačnih ispitivanja na više od 180 najsavremenijih ispitnih stanica na devet različitih laboratorijskih odsjeka. U novome tehnološkom centru Johann Vaillant naši se proizvodi i tehnologije podvrgavaju uistinu rigoroznim ispitivanjima kojima dokazujemo njihovu iznimni kvalitet.

Upoznajte zaposlenike tvrtke Vaillant koji za vas osiguravaju najviši nivo kvaliteta

Održivost u praksi: naših šest Zelenih pravila

Drugi samo govore o održivosti. Uz naših šest Zelenih pravila, održivost je u samom srcu našeg poslovanja. Ta pravila osiguravaju da kriteriji održivosti budu sastavni dio proizvoda već od faze njegovog početnog razvoja. S obzirom na cjelokupni vijek trajanja proizvoda, ta se pravila primjenjuju na sve proizvode koje razvija Vaillant Grupa. Prekretnica za još bolju održivost.

Proizvedeno u Njemačkoj

Osnovani smo 1874. godine, a velik broj naših proizvoda i dalje se proizvodi u našim proizvodnim pogonima u Njemačkoj. Na primjer, naša se toplotna pumpa aroTHERM plus proizvodi u našem sjedištu, gradu Remscheidu. Tu se nalazi i naš novi Tehnološki centar Johann Vaillant – srce našeg istraživanja i razvoja – kao jedan od najsavremenijih tehnoloških centara u ovoj djelatnosti.

Obratite se našim stručnjacima, besplatno!

Ispunite obrazac u nastavku i zatražite poziv.

Vaši podaci za kontakt

Pojavila se greška prilikom slanja Vaših podataka. Molimo pokušajte ponovo.

Neovisno o tome jeste li već odlučili ili imate bilo kakvih dodatnih pitanja, rado ćemo vam pomoći.

Jednostavno upišite osnovne informacije o sebi i naši će vas stručnjaci kontaktirati kako bi vam pružili neobavezujuću savjetodavnu pomoć.