Nađi

Internetski modul sensoNET VR 921

Spojite se na internet i povežite sa svojim sustavom grijanja

  • Iskoristite pogodnosti mobilnog upravljanja grijanjem samo jednim dodirom — u kombinaciji s našom aplikacijom sensoAPP
  • Jednostavno instalirajte ovaj modul uz povezivost uključi i koristi (plug-and-play)
  • Osjećajte se sigurno i pouzdajte se u VDA-certifikat sigurnosti podataka
Regulacija

Pregled

Povezivanje vašeg sustava grijanja s internetom nije složena znanost. Uz sensoNET dobivate kompaktan internetski modul čija povezivost uključi i koristi omogućuje brzu instalaciju.

Potpuno mobilno upravljanje pomoću aplikacije sensoAPP

Uz aplikaciju sensoNET dobivate sučelje za praktično mobilno upravljanje grijanjem pomoću aplikacije. Nakon instalacije internetskog modula potrebno je samo nekoliko dodira prstom kako biste preuzeli potpunu mobilnu kontrolu nad svojim sustavom i maksimalno uvećali svoje uživanje u grijanju i toploj vodi. Ova aplikacija nadopunjava vaš sustav grijanja pametne kuće i daje vam slobodu da zadržite kontrolu s bilo kojeg mjesta. Zahvaljujući zajedničkom jeziku eBUS internetski se modul sensoNET može kombinirati s bojlerima i upravljačima tvrtke Vaillant.

Ovo nije igra na sreću, već opcija uključi i koristi

Jednostavna instalacija osigurava najveću moguću ugodnost: naš internetski modul sensoNET praktično se može montirati ispod vašeg novog sustava ecoTEC exclusive, kao i sustava ecoTEC plus. Naravno, prikladan je za oba upravljača – sensoCOMFORT i sensoHOME.

Osjećajte se sigurno i pouzdajte se u VDA-certifikat sigurnosti podataka

Dodajmo da je sve proizvode tvrtke Vaillant testirao i odobrio VDE Institut, neovisno i neutralno europsko udruženje za tehniku i znanost koje ispituje i odobrava elektrotehničke uređaje, sastavnice i sustave. Proizvodi koji imaju oznaku VDE neovisno su procijenjeni u skladu s međunarodnim normama i zahtjevima pravne zaštite. Stoga možete biti sigurni da su proizvodi tvrtke Vaillant sigurni i zaštićeni u najvećoj mogućoj mjeri.

Preuzimanja