Nađi

Internetski modul sensoNET

Pametno povezivanje bojlera s aplikacijom

  • Omogućite mobilno upravljanje grijanjem samo jednim dodirom u kombinaciji s aplikacijom sensoAPP
  • Jednostavno instalirajte ovaj modul uz povezivost uključi i koristi (plug-and-play)
  • Preporučite proizvod s VDE-certifikatom sigurnosti podataka
Regulacija

Pregled

Povezivanje sustava grijanja vaših kupaca s internetom nije složena znanost. Uz sensoNET dobivate kompaktan internetski modul čija povezivost uključi i koristi omogućuje brzu instalaciju.

Potpuno mobilno upravljanje pomoću aplikacije sensoAPP

Nova aplikacija sensoNET osigurava sučelje za praktično mobilno upravljanje grijanjem pomoću aplikacije. Nakon instalacije internetskog modula potrebno je samo nekoliko dodira prstom kako biste dobili potpunu mobilnu kontrolu nad sustavom, a time i maksimalno uvećali uživanje svojih kupaca u grijanju i toploj vodi.

Ovo je savršen dodatak cjelokupnom sustavu pametne kuće i nudi slobodu rukovanja njezinim sastavnicama s bilo kojeg mjesta. Zahvaljujući zajedničkom jeziku eBUS sensoNET internetski se modul može povezivati s bojlerima i upravljačima tvrtke Vaillant.

Ovo nije igra na sreću, već opcija uključi i koristi

Jednostavna ugradnja osigurava najveću moguću ugodnost: naš se internetski modul sensoNET na praktičan način može montirati ispod bojlera: ecoTEC exclusive i ecoTEC plus. Zahvaljujući novom konceptu postavljanja toliko je jednostavan za ugradnju da vaši kupci to mogu učiniti i sami. Nova aplikacija sensoNET omogućuje vam povezivanje brojnih sastavnica.

Umirite svoje kupce uz pomoć sigurnosti podataka s VDE-certifikatom

Ponudite svojim kupcima proizvod s VDE-certifikatom koji je siguran i zaštićen u skladu s najvišim standardima. Sve je proizvode tvrtke Vaillant ispitao i odobrio VDE – Europsko udruženje za tehniku i znanost, koje ispituje elektrotehničke uređaje u skladu sa zahtjevima međunarodne pravne zaštite.

Specifikacije

Specifikacije