Naša web stranica koristi kolačiće kako bi Vam pružila najbolje iskustvo prilagođeno Vašim interesima. Da biste koristili web stranicu s potpunom udobnošću molimo prihvatite sve kolačiće na našoj web stranici. Više informacija o kolačićima potražite u našim pravilima o privatnosti.

Slažem se

Profil firme Vaillant

Firma Vaillant d.o.o. je osnovana 2004. godine u Sarajevu, kao zastupništvo Vaillanta za područje Bosne i Hercegovine. Sjedište firme je u Sarajevu, u ulici Zvornička br. 9.

Vaillant nudi korisnicima širom svijeta energetski učinkovite i ekološki prihvatljive sisteme grijanja, hlađenja i ventilacije, sa naglaskom na obnovljiim izvorima energije. Proizvodni program obuhvata solarne sisteme, geotermalne dizalice topline, ventilacijske sisteme (rekuperatore zraka) za nisko-energetske objekte, visokoučinkovite kondenzacijske plinske uređaje za grijanje, električne uređaje za grijanje i potrošnu toplu vodu, klima-uređaje, pločaste radijatore te kompletan program regulacije.

Vaillant d.o.o. Sarajevo je u 100% vlasništvu matičnog koncerna Vaillant Group, sa sjedištem u Remscheidu, SR Njemačkoj. Koncern Vaillant Group je osnovan 1874. godine kao instalaterski obrt i ostao je do danas 100% u vlasništvu obitelji Vaillant.

Firma Vaillant d.o.o. Sarajevo prisutna je na bosansko-hercegovačkom tržištu od 2004. godine. kao zastupništvo za BiH.