Nađi

Vaillant skupština servisera 2022

U srijedu i četvrtak, 25. i 26.5.2022. održana je “Vaillant skupština servisera 2022” na koju smo iznimno ponosni, jer u prethodne četiri godine, zbog objektivnih okolnosti nismo bili u mogućnost da je organizujemo.

Boravak u hotelu Termag na Jahorini je ispunio sva naša očekivanja a gosti su, nakon okupljanja i ručka, poslušali prezentacije naših predavača. Direktor Vaillant BiH, Nermin Kadrić, je gostima uputio pozdravnu poruku te iskoristio priliku da prezentuje ostvarene rezultate i planove za naredni period. Zatim je Mario Opačak, naš Direktor Regije Jugoistočna Evropa, održao prezentaciju o novitetima iz Vaillantovog proizvodnog programa – na temu hydrogen, te su kolege Admir Delalić i Dalibor Crnić održali radionicu vezanu za strategiju razvoja servisne mreže u Bosni i Hercegovini.

U večernjem dijelu su uslijedile svečana ceremonija dodjela prigodnih priznanja i zahvalnica našim dugogodišnjim partnerima, te zabava, uz muziku i ples, gdje su svi gosti uživali u opuštenoj atmosferi.

Želimo još da se zahvalimo svim gostima i organizatorima koji su obavili sjajan posao!

U nastavku pogledajte video...