Nađi

geoTHERM VWW 62/3 – 102/3

Dizalice topline voda/voda s integriranim spremnikom

  • Dizalice topline voda/voda s integriranim spremnikom
  • Koeficjent energetske učinkovitosti COP do 5,8
  • Integrirani električni grijač za dogrijavanje
  • Visokoučinkoviti “scroll” kompresor
  • Integrirani atmosferski regulator te spremnik za PTV
Dizalice topline
Dizalice topline
Topla voda
Grijanje

Pregled

Vrhunska geotermalna dizalica topline voda/voda

Dizalica topline geoTHERM VWW (voda/voda) je uređaj koji koristi akumuliranu toplinu podzemnih voda te ju uz pomoć električne energije (rad kompresora) pretvara u toplinsku energiju za naš sustav grijanja. Korištenje pozemnih voda putem usisnog i apsorpcijskog bunara može biti vrlo efikasno. Podzemna voda je vrlo dobar spremnik za dozračenu Sunčevu energiju. Podzemne vode nema svugdje u dovoljnoj količini i odgovarajućoj kvaliteti, međutim, ondje gdje su uvjeti ispunjeni, iskoristivost je velika. Zahvaljujući integriranom spremniku, besplatna energija akumulirana u podzemnim vodama iskoristiti će se i za pripremu potrošne tople vode.

Visokoučinkovite pumpe štede novac

Cijena stvarno utrošenog goriva nije jedini faktor koji utječe na tekuće troškove (troškove pogona) sisema grijanja. Električna energija koju sistem koristi također predstavlja dio troška računa za struju. U pogledu različitih komponenata od kojih se sistem sastoji, pumpa troši daleko najviše struje. Zbog toga smo razvili visokoučinkovitu pumpu (razred energetske učinkovitosti A). Pumpa se kontinuirano prilagođava potrebama sistema grijanja čime smanjuje potrošnju električne energije sistema grijanja za čak 70%. Niži tekući troškovi štede vaš novac, dok istovremeno poboljšana energetska učinkovitost pomaže u očuvanju okoline.

Koncept odvojene ugradnje – SplitMounting

Izdržljivi „scroll“ kompresor s 10-godišnjom garancijom

Kompresor je ključni dio toplotne pumpe budući da komprimira rashladno sredstvo unutar sistema. U tu smo svrhu dizajnirali inovativan spiralni kompresor imajući u vidu kvalitetu i izdržljivost. Za razliku od većine uobičajenih kompresora, naš spiralni kompresor isporučuje se sa 10-godišnjom garancijom na materijale. Kao rezultat, možete imati povjerenje da će vaša toplotna pumpa Vaillant učinkovito raditi dugi niz godina.

Integrirani spremnik tople vode za optimalnu praktičnost

Da bi se osigurala dovoljna količina tople vode u domaćinstvu, obično vam treba uređaj za grijanje i dodatni spremnik. Da bi se sačuvao dragocjeni prostor, razvili smo uređaj za grijanje s integriranim spremnikom tople vode. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu može se smjestiti u svaki dom, a istovremeno vam daje jednaku razinu ugodnosti i praktičnosti kao i samostojeći bojler. Osim toga, spremnik je izrađen od nehrđajućeg čelika, što mu osigurava duži vijek trajanja.

ostale karakteristike

  • Visokoučinkovite pumpe štede novac
  • „Scroll“ kompresor s 10-godišnjom garancijom
  • Integrirani spremnik tople vode za optimalnu praktičnost

Preuzimanja