Nađi

geoTHERM VWL 61/3 – 171/3 S

Dizalice topline zrak/voda s vanjskom jedinicom

  • Integrirane dvije visokoučinkovite cirkulacijske crpke
  • Koeficjent energetske učinkovitosti COP do 4,0
  • Integrirani električni grijač za dogrijavanje na unutarnjoj jedinici
  • Robusna i lagana vanjska jedinica s modulirajućim ventilatorom
  • Integrirani atmosferski regulator
Dizalice topline
Dizalice topline
Izvor topline - okolni zrak
Grijanje

Pregled

Dizalica topline zrak/voda

Toplinu vanjskoga zraka također je moguće koristiti za rad dizalice topline. Posebnost sustava geoTHERM VWL S je novo razvijena „split tehnologija“ s vanjskom jedinicom u kojoj je integriran izmjenjivač topline zrak/rasolina te modulirajući ventilator tipa EC s visokom učinkovitosti te niskom razinom buke. Osnovna je prednost ovog sustava, naravno, jednostavna eksploatacija izvora topline (zrak) te jednostavna ugradnja koja ne zahtijeva postavljanje sustava zračnih kanala. geoTEHRM VWL S moguće je kombinirati sa zasebnim spremnikom za toplu vodu odnosno sa solarnim sustavom.

Visokoučinkovite pumpe štede novac

Cijena stvarno utrošenog goriva nije jedini faktor koji utječe na tekuće troškove (troškove pogona) sisema grijanja. Električna energija koju sistem koristi također predstavlja dio troška računa za struju. U pogledu različitih komponenata od kojih se sistem sastoji, pumpa troši daleko najviše struje. Zbog toga smo razvili visokoučinkovitu pumpu (razred energetske učinkovitosti A). Pumpa se kontinuirano prilagođava potrebama sistema grijanja čime smanjuje potrošnju električne energije sistema grijanja za čak 70%. Niži tekući troškovi štede vaš novac, dok istovremeno poboljšana energetska učinkovitost pomaže u očuvanju okoline.

Izdržljivi „scroll“ kompresor s 10-godišnjom garancijom

Kompresor je ključni dio toplotne pumpe budući da komprimira rashladno sredstvo unutar sistema. U tu smo svrhu dizajnirali inovativan spiralni kompresor imajući u vidu kvalitetu i izdržljivost. Za razliku od većine uobičajenih kompresora, naš spiralni kompresor isporučuje se sa 10-godišnjom garancijom na materijale. Kao rezultat, možete imati povjerenje da će vaša toplotna pumpa Vaillant učinkovito raditi dugi niz godina.

ostale karakteristike

  • Visokoučinkovite pumpe štede novac
  • „Scroll“ kompresor s 10-godišnjom garancijom

Preuzimanja