Nađi

calorMATIC 630

Atmosferski regulator s eBUS vezom

  • Regulacija temperature u polaznom vodu jednog direktnog kruga grijanja i dva kruga s miješajućim ventilom
  • Mogućnost hidrauličkog proširivanja
  • Vremensko programiranje kruga grijanja, pripreme PTV te recirkulacijske crpke
  • Regulacija temperature ovisno o vanjskoj temperaturi te prema krivulji grijanja
  • Mogućnost kaskadnog vođenja uređaja za grijanje
Regulacija

Pregled

Atmosferski regulator s eBUS vezom

Atmosferski regulator koji u osnovnoj izvedbi regulira temperaturu u polaznom vodu tri kruga grijanja (direktni krug sa crpkom i dva kruga s trosmjernim ventilom) u ovisnosti o vanjskoj temperaturi s mogućnošću kaskadnog spajanja dvaju uređaja. Osim toga može upravljati pripremom sanitarne vode i optočnom crpkom. Regulator posjeduje digitalni radijski sat te tjedni program s tri vremenska perioda po danu. Rukovanje na načelu "okreni&klikni" te osvijetljeni grafički displej s prikazom tekstualnih poruka na hrvatskom jeziku omogućava brz i jednostavan unos svih parametara grijanja te očitavanje svih aktualnih vrijednosti. Za proširenje sustava potrebno je koristiti odgovarajuće module (do 15 krugova grijanja).

Privlačan dizajn

Elegantna linija našeg pločastog kolektora razlikuje ga od ostalih. Njegov jedinstveni dizajn osvojio je nekoliko prestižnih nagrada kao što su Red Dot i iF nagrada za dizajn. Zahvaljujući ultratankom elegantnom dizajnu i izostanku okvira, pločasti kolektor lako se može ugraditi na krov. Rezultat: privlačan i moderan arhitektonski detalj koji krasi vanjski izgled vašeg doma.

Jednostavno upravljanje putem digitalnog ekrana

Digitalni ekran omogućava vam jednostavno i praktično podešavanje programa za grijanje kućanstva u skladu s vašim potrebama. Tajmer sadrži integrirani sat koji se automatski podešava prema ljetnom/zimskom računanju vremena. Time se osigurava da nema neočekivanih prekida u ciklusima grijanja.

Preuzimanja