Geotermalne dizalice topline

Geotermalne dizalice topline koriste energiju iz zemlje ili podzemnih voda te ujedno pridonose značajnoj uštedi na troškovima grijanja. Ne proizvode štetne emisije te rade vrlo učinkovito čak i na niskim vanjskim temperaturama

Solarni Paketi - Akcijska ponuda!

Kompletan paket već od 3.312,98 KM.

Korištenjem besplatne sunčeve energije moguće je uštedjeti godišnje i do 60% potrebne energije za pripremu potrošne tople vode.

Kompletan solarni paket za pripremu potrošne tople vode koji uključuje sve potrebne komponente,po jedinstvenoj cijeni za cijeli paket:

  • Solarni paket 300 (spremnik 300 l/2 kolektora/pribor): 3.312,98 KM (VPC, bez PDV-a)
  • Solarni paket 400 (spremnik 400 l/3 kolektora/pribor): 4.143,59 KM (VPC, bez PDV-a)

Plinski zidni visokoučinkoviti kondenzacijski uređaji

Kondenzacijska tehnologija.za topli i udoban dom.

Zašto Vaillant?

Jer smo objedinili štednju i udobnost.

Stručnost i kompetencija stečena iskustvom od 140 godina, traženje uvijek novih rješenja i težnja ka što većoj udobnosti, obuhvaćeni su programom nove generacije visokoučinskih zidnih kondenzacijskih plinskih uređaja ecoTEC/5. Vaillantovi zidni kondenzacijski uređaji ecoTEC/5 proizvode se u dvije linije: ecoTEC pro i ecoTEC plus, u verziji samo grijanje ili u kombi verziji (grijanje i topla voda). Linija ecoTEC plus podijeljena je u tri grupe proizvoda prema učinku: 12 do 35 kW, 46 do 65 kW te 80 do 120 kW.

Plinski zidni visokoučinkoviti kondenzacijski uredjaji (5922 kB)

Popis ovlaštenih servisa - članova VSS sistema

Učitavanjem priloženog dokumenta saznajte tko je ovlašteni Vaillant servis.

Vaillant plus NOVO izdanje

Pročitajte NOVO izdanje Vaillant plusa.

Akcija na Vaillant kondenzacijske uredjaje!

Akcija na Vaillant kondenzacijske uredjaje -10% i -20% u trajanju od 15.10. do 15.11.2016. godine, u svim bolje opremljenim trgovinama širom BiH.

Green IQ

Budućnost je u znaku zelene inteligencije

Upitnik za izradu proračuna solarnog sustava

Ukoliko razmišljate o ugradnji solarnog sustava, molimo da ispunite ovaj upitnik za izradu proračuna solarnog sustava. Ispunjeni upitnik bit će proslijeđen u tehnički odjel firme Vaillant d.o.o.